4 divatos és hasznos kiegészítő munkához, ha mindig mozgásban vagy

05. 06.
Szerző: 
Címkék: 

Ahogy nyitnak a teraszok és lassan, de biztosan megérkezik a jó idő, egyre többen kezdenek majd visszatérni régi, mindig mozgalmas életükhöz. Jönnek a meetingek, előadások, rendezvények, és sokan a kávézók teraszait, a parkokat, a vízpartot választják majd home officenak. Az LG most összegyűjtötte, mire lesz szükségünk, hogy ebben a mozgalmas időszakban is profik maradjunk.

Elegáns hidratálás

Egy felnőtt ember testtömegének nagyjából 60 százaléka víz, és bár a mai napig állandó vita zajlik arról, hogy mennyi folyadékot kellene ideális esetben elfogyasztanunk, az biztos, hogy a mennyiségi és minőségi vízfogyasztásra érdemes törekednünk. Új palackok vásárlása helyett érdemes beszereznünk egy környezetbarát, BPA-mentes műanyagból, üvegből vagy rozsdamentes acélból készült kulacsot, ami hű társunk lehet a mindennapokban. Válasszunk olyan terméket, amit bárhol, bármilyen környezetben – akár ügyfelek előtt, munka közben is – szívesen előveszünk. 

Könnyű, mégis gyors munkaeszköz

Azok, akik mindig mozgásban vannak, pontosan tudják, milyen érzés egész nap egy nehéz táskát cipelni a vállukon, vagy felpattanni egy kávézó asztalától, amikor az egész napos munka megmentéséhez azonnal áramforrásra van szükség. Nekik kedveznek a most hazánkba érkező LG gram laptopok, amelyek alig 1 kg-os súlyát még a Guinness-világrekordok között is elismerik: a termékcsalád tagja a kereskedelmi forgalomban kapható legkönnyebb 16”-os laptop is. Az elegáns, 17, 16 és 14 hüvelykes eszközökön akár 22 órán át dolgozhatunk anélkül, hogy elő kéne vennünk a töltőadaptert – egy átlagos napon tehát magunkkal sem kell vinnünk azt. A nagyméretű billentyűzettel és touchpaddal a gépelés gyors és kényelmes, ráadásul még a nyári napokon sem kell féltenünk a laptopokat, hiszen por-, pára-, ütés- és hőállók.

A maszkkal is üzenünk

Bár az éttermek, közösségi terek, uszodák és edzőtermek sorban nyitnak, továbbra is oda kell figyelnünk a távolságtartásra és viselnünk kell az arcmaszkokat. Az egész nap az arcunkon lévő textildarabok sokat elmondanak rólunk: a láthatóan koszos, gyűrött maszk az ügyfelek előtt sem jelent majd plusz pontot, illetve érdemes a munkanapokon félretennünk a színes, állatos, vicces darabokat is. Ha egész nap úton vagyunk, tartsunk legalább két tiszta, kivasalt, semleges színű és nem túl feltűnő maszkot a táskánkban, hogy ne érhessen minket meglepetés.

Harapnivaló stílusosan

Amikor két meeting között csak fél óránk van az e-mailekre vagy az ügyintézésre, akarva-akaratlanul kimaradhat egy főétkezés, ami valljuk be, nem túl egészséges. Érdemes már reggel gondolni a hasonló helyzetekre: mindig legyen a táskánkban egy nem túl gyorsan romló, mégis tápanyagdús nassolnivaló, például egy nagyobb alma egy marék kesudióval vagy mandulával. Gondoljunk a tálalásra is: a nagyobb falatokat, gyümölcsöket szeleteljük fel előre, hogy ne az ügyfél előtt kelljen körbecsámcsognunk az almacsutkát, illetve sokkal elegánsabbnak hat majd az is, ha az ételeket nem egy műanyag, a táskába dobott zacskóból, hanem egy környezetbarát bambuszdobozból vesszük elő.