Angelina Jolie, mint Kleopátra

06. 20.
Szerző: 

Az egyiptomi királynőről, Kleopátráról készülő életrajzi mozi lehet Angelina Jolie utolsó filmszerepe, mielőtt végleg visszavonulna a filmvászonról, és minden idejét a humanitárius munkának szenteli.

Az Oscar-díjas amerikai színésznő a BBC Radio Five Live műsorában erősítette meg, hogy visszatér a mozikba Kleopátra, csak ezúttal nem Elizabeth Taylor alakítja majd a Nílus királynőjét, hanem ő maga."Dolgozunk rajta. Különböző rendezők kerültek szóba és számos tárgyalás folyik. A forgatókönyvet Eric Roth jegyzi, aki kedves barátom és briliáns író" - fogalmazott Brad Pitt kedvese, akinek legújabb filmjét, a Demóna című Disney-produkciót már játsszák a mozik.

A hollywoodi híresség a Demóna múlt havi sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy szeretne felhagyni a színészkedéssel: „Csodálatos karrier áll mögöttem, és nagyon boldog vagyok, hogy ennyi lehetőségem nyílt a munkára. Biztos vagyok abban, hogy lesznek még filmek, de most szeretnék az írásra és a rendezésre koncentrálni, mindennek felett több időt szentelni az ENSZ-szel való közös munkámra" – fogalmazott a jövőbeli terveiről.