Brad Pitt becsajozott – Új választottja akár a lánya is lehetne

11. 15.

Szertefoszlani látszik minden remény, már ami az egykori álompár kibékülését illeti. Úgy tűnik, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt házassága végképp zátonyra futott, s miközben a színésznő csupán árnyéka önmagának, egykori férje már tovább is lépett, és egy szemtelenül fiatal hölgy oldalán keresi a boldogságot.

A bulvárpletykák szerint az 53 éves sármos Pitt egy 21 éves színésznővel, nevezetesen Ella Purnell-lel szűrte össze a levet. Az új szerelem pikantériája, hogy 2014-ben Ella játszotta nagy sikerrel a Demóna című filmben a fiatal Angelinát. A bennfentesek arról tájékoztatták az amerikai Hello magazint, hogy Jolie őrjöng a hír hallatán, az idegeskedések hatására pedig soványabb, mint valaha.

Mint ismert, Brad Pitt és Angelina Jolie házassága nagyjából egy évvel ezelőtt ért véget, a szakítás oka pedig a színész alkoholproblémája volt. Brad minden jel szerint az elmúlt időszakban sikeresen megrázta magát, felhagyott az alkoholizmussal, ismét edzeni jár, ezért aztán nem volt meglepő hódításának híre sem.