Két hónapot sem kell már várni, és indul a Regatta!

04. 27.
Szerző: 
Címkék: 

A kétnapos esemény alapját az a vitorlásverseny adja, melynek professzionális lebonyolítására a Magyar Vitorlás Szövetség jelenti a garanciát. A versenyre nevező településeknek ugyanis sem hajót, sem szakképzett legénységet nem kell magukkal hozniuk.

A nevezési határidőt május 31-ig meghosszabbították!

Még egy ok, hogy a főszezonban ellátogassunk a Balaton egyik legkedveltebb városába, Siófokra.

MOL Nagyon Balaton program részeként megrendezésre kerülő Nemzeti Regatta június 11-12.között várja versenyzőit, látogatóit a Balatonon.

A speciális amatőr vitorlásversenyre felfűzött rendezvény nem csak a versenyző csapatok számára kínál feledhetetlen élményeket, hanem azoknak is, akik családostul, barátostul látogatnak el a helyszínre. A szervezők fontos célja ezzel a rendezvénnyel, hogy a büszkeségre számot adó magyar értékeket, hagyományokat, természeti szépségeket népszerűsítsék, megőrizzék a Balatonra irányuló reflektorfényben, hiszen a magyar tenger összeköt rengeteg települést.

A szervezők gondoskodnak arról, hogy senki ne unatkozzon egy percig sem. Amíg a magyar tengeren a vitorlázóknak drukkolunk, kedvelt magyar zenekaraink lépnek fel népszerű dalaikkal:Honeybeast, Magna Cum Laude,The Biebers, a gyerekek számára a jó hangulatot az Apacukazenekar garantálja.