Királylány-képzés indul!

01. 02.
Hozd ki a legtöbbet magadból!
Szerző: 
Címkék: 

Egy dolgot biztosan állíthatok: minden lány, aki valaha is erre a földre született, királylánynak született. Hiszen minden lány, nő vagy asszony alapvetően ugyanazokat a dolgokat érdemli, mint a mesebeli királykisasszonyok, akik tejben-vajban fürdenek, és minden férfi a lábaik előtt hever. Igen, mindannyiunknak ez a sors kellene, hogy legyen megírva. Ám mint azt tudjuk, az élet nem fenékig tejfel, és bizony-bizony a királylányok élete csak a mesekönyvekben csupa csillogás.

Térjünk hát vissza a valóságba. Bár vele született képességünk a királylányosdi, az idők folyamán lehet, hogy kissé ezt elhanyagoltuk, kinőttük. De sebaj! Itt az idő, hogy visszaszerezzük azt, ami egyébként is a miénk volt! Induljon a királylány-képzés!

Mint az élet minden területén, itt is az elhatározás a legfontosabb! Akarj a legjobb lenni! Hiszen, amit az ember igazán, szívből akar, azt tűzön-vízen keresztül viszi és végül eléri.Gondoljunk csak a világ minden részén futó átalakítós műsorokra. A nagy részükben nem veszik igénybe plasztikai sebészek segítségét, a műsor végén mégis egy boldog nő mosolyog ránk. Ez is azt bizonyítja, a lehetetlen nem létezik! Ha megszületett az elhatározás, hogyan tovább?! Irány sportolni! Az évnek azon szakában járunk, ami erre a legalkalmasabb! A napsütésnek köszönhetően már eleve mindenki jobb kedvű, vidámabb és élettel telibb! Így tehát ez a legjobb időszak a nagy átalakulásokra is!

Amit a személyi edző ajánl:

A legfontosabb az, hogy tudjuk, fogyni szeretnénk, formásodni, vagy fittek maradni. Aztán a következő feladat a módszer, a helyszín megválasztása. Maradjunk az első dolognál, hiszen a nők tavasszal mindig őrületes diétákba, és edzésbe kezdenek, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a miniszoknyás szezonra. Ha a szabadban szeretnének sportolni, a futást ajánlom a leginkább! Ez egyedül is remek elfoglaltság, vagy barátnőkkel, esetleg a család kutyájával, nem kerül pénzbe, és kiválóan olvasztja a kilókat! De aki nem szeret futni, sétáljon! A gyors gyaloglás legalább ugyanilyen hatékony. A kerékpár is remek, bár ez már inkább a formázási időszakra ajánlott! Ezek a kardio edzéstípusok kiegészítve még hatékonyabbak. Javaslom a kondicionáló gépeket. Egy napi 40 perces, rendszeres edzés csodákra képes. Puffogtathatnék közhelyeket, hogy milyen típusú nőknek mi ajánlott, de felesleges, mert ahány test, annyi féle megoldás. Az aranyszabály hölgyeim: kis súllyal dolgozzanak, ha égetni szeretnék azt a felesleget! Az alapelv: úgy jó, ha fáj! Ha abszolút nem vágyik a konditerembe, javasolnék néhány remek módszert: trx, fitball, squash, aerobik, sőt ide tartozik a jóga is. Sok sikert!

Amit az életmód tanácsadó ajánl:

A nagy átalakulásokat mindig el kell kezdeni valahol! Én ilyenkor mindig egy alapos lelki és testi megtisztulást javaslok. Az embernek rendbe kell jönnie önmagával és minden dolgával. Igaz, azt szokták mondani, hogy ’fogadd el önmagad’, épp arról van szó, hogy változtatni akarunk. A lelkünk leginkább úgy képes erre, ha minden egyes problémánk átgondoljuk, mérlegelünk. Igaz, vannak rossz dolgok mindenki életébe, de sose felejtsük el: jók is! Ha mindez megvolt, jöhet a test. Kezdésnek egy nagy tisztítókúra ajánlott. Minden távozzon a szervezetből, ami nem kell oda. Több nagy tavaszi tisztítókúra ismert, például a csalántea-kúra vagy mondjuk a léböjt-kúra. Érdemes többet áttanulmányozni és alkatunknak, kitartásunknak megfelelőt választani. Ezután jöhet az új étrend. Tavsz-nyár vagyis zöldség-gyümölcs. A változatos és sokoldalú táplálkozás elengedhetetlen. Állítson össze az internet vagy szakember segítségével egy betartható étrendet.

Amit a stylist ajánl:

Jöjjenek a színek! Azt szokták mondani, az vagy, amit megeszel. Szerintem meg az, amit felveszel. Mi más árulkodhatna az emberről jobban, mint a ruhatára? És itt nem a márkákra és a drága holmikra gondolok. Kis pénz is járhat nagy stílussal! Ami nagyon fontos, 40-es mérettel ne szuszakold magad 36-ba. Persze, vehetsz egy ilyen kis darabot! Sőt! Vegyél. Mert ez lesz a cél! Minden nap nézd meg, és küzdj azért, hogy jó legyen. Válts frizurát, de ne csak egy kicsit, hanem határozottan! Menj manikűröshöz! Ezek nem luxusdolgok, hanem alapvető női szükségletek! Igenis járnak!

Tehát a legfontosabb az elhatározás, majd az akarat! Légy királylány, érezd jól magad a bőrödben! Bár annyi mindenre figyelni kell a mindennapokban, hagyj magadra is időt! Hiszen ez jár neked! Ha Te „királylánynak” érzed magad és valóban el is hiszed, hogy az vagy, mások is annak fognak látni!