Megérkezett a Kifli Bisztró!

02. 25.
Szerző: 
Címkék: 

Mindenki nehezen viseli a jelenlegi helyzetet, ami annak is köszönhető, hogy a korábban megszokott, munka utáni kikapcsolódást jelentő programokról le kellett mondanunk, beleértve a kedvenc éttermünk meglátogatását.

Erre a helyzetre keresett, és talált megoldást a Kifli!

Mostantól Budapest neves éttermeinek minőségi kínálatát házhoz viszik a Kiflis futárok, ebben az új szolgáltatásban a megszokott finom ízek, séfek által készített éttermi minőségű ételek kínálata szerepel.

A Kifli.hu környezettudatos start up-ként környezetkímélő módon, a hazai vendéglátók és termelők támogatását szem előtt tartva indította el szolgáltatását. A vásárlók 2 adagot tudnak rendelni egyszerre, környezetbarát papírdobozban és zacskóban, így kevesebb műanyag kerül felhasználásra, mint egy átlagos készétel rendelése esetén.

Az éttermekben a séfek fokozottan figyelnek arra, hogy hozzáadott tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készüljenek a fogások, így valódi ízek harmóniájával találkozhatunk.

A Kifli kínálatában egyedülálló módon a neves Meatology étterem, valamint a Zsidai Home 4 éttermének fogásai szerepelnek: a méltán híres 21 Magyar Étterem, a Baltazár, a trendi Spíler és az elegáns Opera Café. Kedvenc fogásainkat limitált ideig bevezető áron, majd ezt követően is az étterminél kedvezőbb áron rendelhetjük meg, akár a napi bevásárlással együtt.

Hogyan működik?

Egyszerűen, mégis megidézve a megszokott éttermi élményeket: az étterem elkészíti a kívánt ételt, amelyet egyedülálló sokkoló-hűtéses technológiával frissen csomagolnak, majd a „vendég” otthon már csak az utolsó simításokat végzi el rajtuk.

Ezzel olyan éttermi minőségű ételek kerülnek otthon a tányérra, mintha a vásárló kedvenc éttermébe ült volna be.

Az ízekért a séfek, a profizmusért és gyorsaságért pedig a Kifli felel, mivel akár 4 óra alatt elhozzák a budapestiek kedvenc ízeit, a magyar klasszikusoktól, az omlós steaken át, a kézzel nyújtott kovászos pizzáig!

„Büszke vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten, néhány órával a rendelést követően. – mondta Makkay János, a kifli.hu ügyvezetője.

„2020-ban hoztuk létre a Zsidai Home-ot azzal a céllal, hogy az éttermi étkezés otthoni, fenntartható módjával ismertessük meg vendégeinket. Óriási lépés, hogy a Kiflivel kiszélesedik az elérhetőség és egyre többen tudják a klasszikus készétel házhozszállítást velünk kiváltani. Szeretnénk, ha a heti bevásárlás fix tételei közé kerülnének fel a Zsidai Home ételek és bízunk benne, hogy a vásárlók hamar rájönnek, mennyivel jobb minőséget kapnak a Zsidai Home-mal, mintha készételt szállíttatnának házhoz.” – mondta Zsidai Roy, a Zsidai Csoport vezetője.

„2020 tavaszán adott volt a technológia és a kapacitás, így jött az ötlet, hogy juttassuk el közvetlenül a vendégeink otthonába a Meatology klasszikusokat. Csak alapkonyhát, sütőt vagy serpenyőt igénylő éttermi ízélményt nyújtó ételek, 5-10 perc alatt bárhol. A Kiflivel több hónapja dolgozunk közösen a termékeken, és nagyon büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk a Kifli Bisztró indulásának. Meatology minőség akár 4 órán belül, elfogadható áron az asztalodon.” – tette hozzá Pataky Tibor, a Meatology étterem megálmodója.