Mi Hódi Pamela karcsúságának titka?

04. 25.
Szerző: 

Milliók követik nyomon esténként a tévében Hódi Pamela életét, ezért hamar szemet szúrt egyre karcsúbb alakja. A gyönyörű anyuka néhány hónapja hallott ázsiai túrájából hazatért barátnőjétől az ördögnyelv növényről. Március elején ki próbálta, sőt a gyors hatásnak köszönhetően rendszeressé vált a növény fogyasztása életében. Eleinte titkolta még párja, Berki Krisztián előtt is, de amint megtudta, hogy nemzetközi kutatások is alátámasztják az ördögnyelv hatását, már mert beszélni róla, és most velünk is megosztja karcsúsága titkát!

Szemmel láthatóan csak úgy ugranak le a terhesség alatt felszedett kilók Pameláról, aki 2013 októberében hozta világra kislányát, Berki Natasa Zselykét. A fitt anyuka szívesen segít azokon, akik tanácsokat, illetve tippeket kérnek tőle, hiszen egyre többen bombázzák a kérdéssel, hogyan nyerte vissza a szülés előtti alakját. Pamela mindig a természetes megoldásokat választotta, de amióta édesanya, különösen figyel rá, hogy természetes módon segítse hozzá szervezetét a regenerálódáshoz.

Mi is pontosan ez a „csodaszer”?

Az ördögnyelv egy Ázsiában őshonos növény, melynek gumóját ott "csodagumónak" is hívják, és a tradicionális orvoslásban is nagy hasznát veszik, többek között méregtelenítésre használják. Ennek a gumónak van egy különleges hatása is, ami az ottani nők féltve őrzött titka: ennek segítségével őrzik meg karcsú alakjukat.

Ismert és elfogadott élettani hatásai:

·      Az ördögnyelv magas rosttartalma miatt fontos szerepet játszik az emésztőrendszer tisztításában.

·      Egyes élettani rendellenességek hátterében gyakran az elégtelen rostbevitel áll, ami csökkenthető az ördögnyelv bevitellel.

·      Alkalmazása segít csökkenteni a koleszterinszintet.

·      Segíthet normalizálni a vércukorszintet és a hasnyálmirigy működését.

·      Elnyeli a bélben kialakuló mérgező anyagokat, és segíti azok távozását a szervezetből.

·      Segíti a diétát, mivel nagy a vízmegkötő képessége, így a gasztrointesztinális rendszerben megduzzadva csökkenti az éhségérzetet és a táplálékfelvételt.

    A következő betegségek esetén tekintik hatékonynak még az ördögnyelv kivonatának alkalmazását

       . székrekedés

       . emésztési problémák

       . elhízás

       . aranyér

Hogyan segíti a gyors, egészséges és hatásos fogyást?

 

 

Az egyik legkiemelkedőbb hatása, hogy már az elején megakadályozza az étkezések kalóriatartalmának felszívódását. A növény rostjai magukba szívják a zsírokat, így azok nem emésztődnek meg, ezért nem tudnak felszívódni, a rostokkal együtt távoznak a szervezetből. Így olyan, mintha meg sem ettük volna az elfogyasztott ételt. Normálisan lehet mellette étkezni. Az ördögnyelv saját súlya 200-300 szorosát képes magába szívni és az elfogyasztott táplálékot olyan állagúvá alakítja át, amely megakadályozza a nagy mennyiségű kalória felszívódását. Mivel az átalakulás folyamata hosszabb időt vesz igénybe, ez még akkor is tart, amikor a tápanyag már a belekben van. Bő folyadékkal a főétkezések előtt bevéve megduzzad, kitölti a gyomrot és ezáltal csökkenti az éhségérzetet, felszívja a gyomorsavat, és lassítja a szénhidrátok felszívódását.

A szervezet arra kényszerül, hogy saját zsírraktáraiból nyerjen energiát, még akkor is, ha semmilyen testmozgást nem végzünk mellette, hiszen a rengeteg rost miatt felgyorsul a bélmozgásunk es az anyagcserénk is. Megtisztítja a beleket a korábbi lerakódásoktól, ezáltal jobb lesz az emésztésünk, tisztább a szervezetünk, arról nem is beszélve, hogy a növény kiváló ásványi-anyag és vitaminforrás.

Az ördögnyelv használata csökkenti a koleszterinszintet is. Számos kutatás megerősítette, hogy az LDL koleszterin szintjének csökkentése (a „rossz” koleszterin) és a HDL koleszterin szintjének növekedése (a „jó” koleszterin) erősen összefügg az ördögnyelv fogyasztásával. Ez jó hír azoknak, akik magas vérnyomással, vagy szív-és érrendszeri problémákkal küzdenek. Az ördögnyelv segít normalizálni a vércukorszintet is azzal, hogy az ételek emésztését lelassítja. Kutatások kimutatták, hogy a cukorbetegek számára is hasznos lehet a rost fogyasztása, mivel szervezetük ételekre adott reakcióit jobban tudják kontrollálni. Még a szigorú diéta kötöttségein is enyhíthetnek, és betegségük jóval kezelhetőbbé válik.