Minden szem Brad Pitt ujjára szegeződik

11. 29.
Szerző: 

Viharos válásnak néz elébe Brad Pitt és Angelina Jolie. És bár a világsztárok házassága menthetetlennek tűnik, a népszerű színész még mindig hordja az örök összetartozásukat szimbolizáló gyűrűjét.

Brad Pitt legújabb filmje, az Allied bemutatóján jelent meg először a vörös szőnyegen azóta, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet. A Los Angeles-i bemutatón ráadásul azzal a színésznővel mutatkozott, akivel a bulvármédia összehozta. Annak ellenére, hogy mindkét fél letagadta viszonyukat, Marion Cotillard és Brad egymást átkarolva pózolt a kamerák kereszttüzében. A fotósoknak persze azonnal feltűnt a lényeg: a sármos, bár meglehetősen nyúzott színész még mindig hordja jegygyűrűjét.

A világsztár a filmbemutató után úgy nyilatkozott: hálás a sok szeretetért és támogatásért, amit az elmúlt időszakban a rajongóitól kapott. Ennél bővebben azonban nem kívánta kommentálni a sajtóban megjelent híreket a magánéletéről. Úgy tudni azonban, hogy Angelináé lesz a gyerekek kizárólagos felügyeleti joga, Brad csupán egy pszichológus jelenlétében találkozhat velük.