Müller Attila extrém esküvőn vette el Zoét

06. 02.
Szerző: 

Szokatlan esküvőn kelt egybe Müller Attila és kedvese, Zoé. Két és fél év boldog együttlét után meglepő jelmezekben, hatalmas vendégsereg előtt mondták ki egymásnak a boldogító – cérnahangú – igent.

A népszerű műsorvezető és párja cseppet sem követték a hagyományokat, különleges jelmezben, Lara Croft, Darth Vader és Minnie-egér társaságában fogadtak örök hűséget egymásnak.  A lánykérés hatalmas meglepetésként érte Zoét, mivel a házasság eddig szóba került közöttük: „Kicsit sem számítottam a lánykérésre, de nem volt mit átgondolni, Atti mindennél és mindenkinél fontosabb a számomra, azonnal igent mondtam, annak ellenére, hogy az esküvő megszervezésére csupán három hét állt rendelkezésre. Úgy gondoltuk, a spontán bulik a legjobbak és ennyi idő is elegendő lesz nekünk. Mindkettőnk családja nyitott és kedves, de eddig még nem volt alkalmuk találkozni. Ez volt a tökéletes lehetőség, hogy összeismerkedjenek. Valójában sokkal könnyebb dolgunk lett volna, ha nem akarunk valami nagyon extrémet alkotni” - mesélte Zoé.

Különlegességekből valóban nem volt hiány, Zoé smaragdzöld, a Gyűrűk Ura mintájára megalkotott tünderuhája egyszerre volt extrém és szexi, amire mindenki azonnal felfigyelt. Az esküjük sem hagyományos módon zajlott, héliumos lufit szívva, cérnahangon vallottak egymásnak szerelmet a jelmezes vendégsereg előtt, a nyitótáncuk helyett pedig egy különleges produkcióval készültek, amit a ma esti Négy Esküvő című műsor adásában be is mutatnak. „A mi nagy napunk egy szédületes jelmezes ZoTTi party! Örök emlék marad, ahogy Lara Croft, Tigris és Darth Vader táncol a vendégmenyasszonyokkal Minnie-egérrel, egy boszorkánnyal és Szörnyellával. Hálásak vagyunk a sorsnak azért, hogy ilyen fantasztikus emberek vesznek minket körül. A család, a rokonok, a barátok, mind nagyon jó arcok. Nálunk például nem volt dekoros és esküvőszervező, a családdal együtt oldottunk meg mindent. Az pedig, amit a lagziban műveltek, frenetikus!”- mesélte nevetve Attila.