Mutatjuk, mit vegyél a pasidnak karácsonyra

12. 16.
Szerző: 

Érezted már azt, hogy valahogy a férfiaknak sokkal nehezebb megtalálni a megfelelő ajándékot? A családod nőtagjai gyakrabban is beszélnek arról, hogy mire vágynak, de talán több ötleted is van, mivel nyűgözhetnéd le őket. A Fashion Days stílusszakértője, Szabó Erika utolsó pillanatban is beszerezhető ajándéktippeket javasol, direkt férfiakra szabva.

Legyen szó a párodról, a férjedről, az apukádról vagy a legjobb barátodról, előfordulhat, hogy még a hozzád legközelebb álló férfinak is nehezebben találod meg az igazán jó ajándékot. Ha szeretnél örömet okozni, de még ötleted sincs, hogy mivel érhetnéd el szenteste a kívánt hatást, gondold át, hogy megajándékozottad melyik típusba tartozik, és rendeld meg hozzáillő tökéletes ajándékot.

A gyakorlatias: hasznos és klasszikus ajándékok

Vannak azok a pasik, akik irtóznak a felesleges dolgoktól, és az ajándékokban is a praktikumot értékelik, de mivel legtöbbször megveszik maguknak azt, amire szükségük van, nehéz őket meglepni. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb esetben esélyt sem adnak arra, hogy a hozzátartozók válasszanak, mert határozott elképzelésük van a termék márkájáról, típusáról és egyéb paramétereiről. Egy kiskaput azonban hagynak: általában a végtelenségig képesek hordani az olyan mindennaposan használt kiegészítőket, mint például a pénztárca, a pizsama vagy a zokni. Mielőtt azt gondolnád, hogy ezek unalmas vészmegoldások lehetnek csak, vess egy pillantást a válogatásunkra, amiben prémium, minőségi, gyakorlatilag elnyűhetetlen ajándékokat mutatunk. 

Az örökmozgó: a legjobb ajándék az élmény

Szerintük nem az az igazi ajándék, amit be lehet csomagolni. Ők annak örülnek, ha közös programra viszed őket, ahol lehetőleg aktívan szórakozhattok vagy kikapcsolódhattok együtt. Az együtt töltött idő mindenek fölött áll, még ha a hétköznapokban sokszor nem is jut erre lehetőség, az ünnepek tökéletes alkalmat biztosítanak egy kis egymás felé fordulásra. Állíts össze egy programcsomagot örökmozgó hozzátartozódnak és pár ajándéktárggyal egészítsd ki az ötletedet, a fa alatt pedig engedd, hogy ezek alapján kitalálja, hova is viszed majd. Termo aláöltözet téli csillagleshez vagy egy jó minőségű edzőtáska a közös mozgáshoz, teniszezéshez - garantáltan örül majd neki.

A divatőrült: 2020-as trend becsomagolva

Figyelem, csak akkor vásárolj neki ruhát vagy kiegészítőt, ha valóban ismered a stílusát. Ha tényleg hozzád közelálló férfiról van szó, akkor tudod, hogy mik a kedvenc márkái és hogy valóban szeret-e lépést tartani az aktuális trendekkel. Ez jelentősen megkönnyíti a döntést. Ők azok, akik az olyan kiegészítőknek is örülnek, mint egy stílusos karkötő vagy egy nyakkendő-díszzsebkendő szett. Ha viszont tudod, hogy követi a trendeket, válassz a 2020-as téli divatirányzatok közül: a ’70-es évek bohém stílusa, a rikító neonszínek és a kockás darabok is hódítanak.

A művészlélek: játékosság mindenek felett

A bohém stílus szerelmesei a legkisebb apróságnak is képesek örülni. Válassz egy időtálló stílusú táskát és tömd meg mindenféle aprósággal: írj neki levelet vagy verset egy szép képeslapra, tedd bele a korábbi nyaralásaitokon gyűjtött emlékeiteket vagy az utazásokon készült képeiteket egy fotóalbumba rendezve. Ha mindezek mellé még olyan statement jellegű kiegészítőket is csomagolsz, mint egy vicces zokni vagy egy különlegesebb karkötő, garantáltan plusz pontot érdemelsz majd.