Napfény, vízpart, nyaralás

07. 17.
Szerző: 
Címkék: 

Mivel sajnos csak 12 hétvégéből áll a nyár, nem mindegy, hogyan töltjük el ezeket a csodás napokat. Ha ezer ágra süt a nap, nincs is jobb, mint megkeresni a legközelebbi strandot, felfújni a vadonatúj úszómatracunkat és átélni az egész napos beachfeelinget. De miket vigyünk magunkkal, és mik az idei stranddivat legjobb kiegészítői? A Springfield most segít nekünk a választásban.

Napozásra fel! 

A napozáshoz elengedhetetlen egy jó bikini: alkatunk szerint válasszunk háromszögletű, hagyományos vagy bandeau fazont. Idén a mintás bikinik rendkívül divatosak: a Springfield fürdőruha-kollekciójában például válogathatunk a etnikus mintásszínpompás és nyár ihletteelemek közül. A kedvencünk a trópusi gyümölcsös és kaktuszos formák – ezeket már csak egy vidám gumimatrac tudja még jobban feldobni! 

Ha pedig inkább az egyszerűbb darabokat kedveljünk, válasszunk egyszínű, különleges kivágású vagy kombinált pántos fekete bikinit.

Egyben teljes  

Szezonról szezonra egyre népszerűbbek az egyrészes darabok, amik praktikusak lehetnek úszáshoz és medencés partikhoz egyaránt. A fürdőruhák nem csak kényelmesek, de a különleges kivágásainak köszönhetően rendkívül érzékiek és nőiesek.

A hagyományos, egyberészes fürdőruhákkal szemben a Springfield mindegyik darabjában van egy kis csavar: legyen szó különleges, etnikus mintázatról, pomponrólvagy izgalmas kivágásokról. Ha pedig szeretjük a feltűnőbb elemeket, válasszunk feliratos fürdőruhát. 

Egy kis csavar

A strandoláshoz természetesen nem árt, ha a fürdőruhák mellett gondoskodunk néhány kiegészítőről, így az sem gond, ha kedvünk támad beülni egy vízparti étterembe. Egy rövidnadrág remekül kiegészíti bármelyik fürdőruhánkat, egyberészeshez ráadásul tökéletes nappali viselet lehet akár a városban is. Vigyünk magunkkal egy kényelmes szalmatáskát bohókás kiegészítőkkel – idén a pomponok és a trópusi minták a legjobb díszítőelemek. Ezek után már csak egy koktél hiányzik a kezünkbe!