Plasztikrémmé vált Meg Ryan

07. 25.
Címkék: 

Egyértelműen túlzásba vitte Meg Ryan a botoxkezeléseket és az egyéb plasztikai beavatkozásokat, ugyanis mára gyakorlatilag felismerhetetlenné vált az egykoi világszép színésznő.

Ki ne emlékezne Meg Ryan bájos mosolyára A szerelem hullámhosszán vagy az IQ – A szerelem relatív című filmben? Ha így akarunk emlékezni a világsztárra, jobban tesszük, ha nem nézegetjük a filmes díjkiosztók fotóit, hanem maradunk a ’90-es évek kasszasikereinél. Meg Ryan lágy arcából mára már semmi sem maradt. Legutóbb a Tony-gálán hozta a frászt megjelenésével az emberekre. Az 54 éves színésznő olyannyira túlzásba vitte a botoxot, hogy a szemével csak hunyorogni tud, szája pedig már nem képes a mosolyra. Az egykor bájos orcák most püffedtek és természetellenesen feszesek.

A romantikus filmek koronázatlan királynője sok idősödő sztárhoz hasonlóan képtelen elviselni a korral járó ráncokat. Pedig vannak jó példák Hollywoodban arra, miként lehet méltósággal megöregedni: Helen Mirren 70 éves kora ellenére szinte ragyog a vörös szőnyegen.