Tavaszodik az irodákban

02. 12.
Szerző: 
Címkék: 

Élénk színek, mintás darabok és elegáns kivitelezés:  megérkeztek a tavaszi irodai trendek. A Springfield ebben a szezonban olyan egyszerűen formális, lágy szabású ruhákat mutat be a Daily Smart kollekciója részeként, amelyekkel könnyen összeállíthatunk egy komfortos tavaszi szettet, amely egyaránt ideális a munkahelyre és az első márciusi, szabadtéri programokra. 

A legújabb irodai trendknél a piros, smaragdzöld és a tengerészkék tónusok lesznek a fókuszban, amelyek rózsaszínnel és fehérrel párosítva egyszerre kifinomult és izgalmas hatást eredményeznek. A kényelmes kialakításnak köszönhetően pedig akkor is komfortosan érezhetjük magunkat, ha egész nap úton vagyunk. 

Az idei tavasz egyik legnagyobb trendje az élénk színű pamut kosztümnadrág-blézer kombináció. Az összeállításoknál megtalálhatjuk a monokróm piros, zöld/kék csíkos vagy kék alapon fehér pöttyös darabokat, illetve ismét teret hódít a hagyományos tengerész csíkozás. A kulcsdarabokat kombinálhatjuk a szezonban rendkívül divatos, mintás vagy feliratos fehér pamutpólókkal és hosszú ujjú kötött pólóingekkel.

Az állatmintás vagy pöttyös midi ruhák is stílusos alternatívák a mindennapokra, velúr motoros dzsekivel vagy farmerkabáttal pedig egy kicsit lezserebbé tehetjük a romantikus hatású összeállításunkat. A skinny vagy slim fit szabású farmernadrágok - akár egy hagyományos vagy farmer anyagú övvel feldobva -, illetve a nyolcvanas éveket idéző farmer leggingsek remek párosítások blézerekhez: ezzel is egy kicsit urbánusabb megjelenést eredményezve.

A hétköznapian elegáns összeállítást feldobhatjuk egy élénk színű válltáskával és egy dupla csatú övvel, vagy a már jól ismert, a szezonban nagyon divatos magas talpú tornacipővel.