Vedd meg most és hordd örökké

01. 22.
Szerző: 
Címkék: 

Egyre divatosabb a tudatosság a divat területén is. Legyen szó akár a természetes alapanyagok előnyben részesítéséről vagy az olyan divatirányzatoknak, ruhadaraboknak a ruhatárunkba való beépítéséről, melyek hosszabb távon is jó szolgálatot tesznek majd. A Fashion Days stylistjai most arra adnak tippeket, hogy ha egy-egy minőségi darabba szeretnél beruházni, milyen kategóriák között válogass, és hogyan foghatod ki kedvező áron ezeket az alapdarabokat. 

A divat legalább annyira szól az állandóságról, ahogyan az állandó változásról is. Ezúttal nem a klasszikus kis fekete ruháról és a farmerről lesz szó, hanem arról, hogy hogyan alakíthatod tudatosan úgy a gardróbodat, hogy legyenek benne olyan örökérvényű darabok, amelyek kiállják az idő próbáját és jó szolgálatot tesznek mindenféle helyzetben. Összegyűjtöttük azokat a darabokat, amelyeket érdemes most beszerezned, hogy ruhatárad alapköveivé váljanak.

A tökéletes táska

Kell egy jól megválasztott táska, amely egy életre szól. Gondold át, hogy neked melyik méret tenné a legjobb szolgálatot, melyik az a szín, ami a legjobban beépíthető a ruhatáradba és évszaktól függetlenül jól ki tudod használni. Mivel hosszabb távra tervezünk, érdemes szétnézni a minőségi darabok között, ahol a klasszikus, letisztult formákat és díszítési megoldásokat kell keresned.

Mindig pontosan – óra minden alkalomra

Egy egyszerű, egyszínű karóra mindig divatos lesz. Az arany és az ezüst már hosszú idő óta tartja magát, és nagy eséllyel te sem fogsz ráunni az évek során. De ha a kedvenc színedben választasz egy színes darabot, azt is jól ki tudod majd használni, arról nem is beszélve, hogy a szíjak cseréjével mindig frissítheted az összhatást.

A tűsarkú, amire mindig is vágytál

Minden nő ismeri az érzést, amikor meglátja álmai magas sarkú cipőjét, de a kényelmi szempontok miatt le kell mondania róla. Most nyugodtan elengedheted ezt az érzést, egyértelmű, hogy egy fekete vagy nude színű magassarkúnak helyet kell szorítani, hiszen mindenhez illenek, és a hétköznapokon túl egy-egy elegánsabb eseményen is megállják a helyüket. Egy minőségi magassarkú cipő pedig nem is kényelmetlen, hiszen a tervezők arra is odafigyelnek, hogy a csodás lábbeli komfortos viselet legyen!

Meleg gyapjúpulcsi hideg időre

A gyapjú tartalmú ruháktól sokan tartanak, pedig ha jól kezeljük őket, hasznos és örökérvényű darabjai lehetnek a gardróbnak. A száz százalékban gyapjúból készült termékek valóban kényesek, de a kevertszálasakkal már kevésbé kell óvatosan bánnod, ráadásul a gyapjú pozitív, hőtartó hatását így is lehet élvezni.

Színes blézer, klasszikus fazon

Most nem az aktuális divatszínekre gondolunk, hanem az olyan időtlen árnyalatokra, mint a piros, a zöld és a kék, klasszikus fazonban. Ezek mindig jó szolgálatot tesznek, hiszen feldobják a legegyszerűbb összeállításokat is, kényelmesek és akár alkalmi viseletként is lehet őket használni.