Zokogva beszélt válásáról Angelina Jolie

03. 16.

Tavaly szeptemberben bombaként robbant a hír, miszerint zátonyra futott az addig álompárnak tartott Angelina Jolie és Brad Pitt házassága. A sárdobálást a színésznő hamar elkezdte, és durvábbnál durvább vádakkal illette a sármos Pittet. Ez idáig Jolie senkinek sem nyilatkozott házasságának végéről, legújabb filmjének, a First They Killed My Father című produkciónak kambodzsai bemutatóján a BBC-nek azonban a szakításáról is beszélt.

„Nem szeretnék túl sok mindent ezzel kapcsolatban mondani, talán csak annyit, hogy nagyon nehéz időszakon vagyunk túl. Egy család vagyunk, és mindig azok is maradunk. Túl fogunk jutni ezen, és remélhetőleg még erősebbé válunk majd általa” – mondta a csatornának a 41 éves színésznő, aki nem tudta visszatartani a könnyeit a beszélgetés alatt.

A film premierjére Angelina Jolie-val tartott mind a hat gyereke, akik mosolygósan, kedvesen léptek a vörös szőnyegre. Rájuk nézve úgy tűnik, túl vannak a családi dráma nehezén, és a sajtóban korábban megjelent hírekkel ellentétben a színésznő mostani nyilatkozatából is úgy tűnik: nem szakítja el csemetéit az apjuktól.